Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Gereedschapspecialist

Gereedschapspecialist.nl is een online webshop die al 13 jaar actief gereedschap en soortgelijke producten levert in Nederland en België.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Gereedschapspecialist. Als je vervolgens bij Gereedschapspecialist een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

Gereedschapspecialist.nl heeft een enorm assortiment die voldoen aan de eisen van zowel hobbyisten en professionals. Als je besteld bij gereedschapspecialist via Jiggy, ontvang je cashback tot wel +36 Jiggies per euro.

1. Je ontvangt Jiggies bij Gereedschapspecialist voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Gereedschapspecialist hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Gereedschapspecialist en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Gereedschapspecialist hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook