Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +3.600 Jiggies

GiftFor2.nl

GiftFor2 is een belevenis voor twee personen in cadeauvorm.

GiftFor2 is een belevenis voor twee personen in cadeauvorm.

GiftFor2 bestaat uit een luxe geschenkverpakking met een cadeaukaart en een boekje vol leuke belevenissen. Variërend van culinaire belevenissen als een High Tea tot een compleet verzorgd hotelverblijf of een sportieve activiteit. Welke belevenis cadeau wordt geven bepaalt de bezoeker zelf! Hierdoor kiest de consument altijd een origineel en persoonlijk cadeau.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van GiftFor2.nl. Als je vervolgens bij GiftFor2.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +3.600 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij GiftFor2.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar GiftFor2.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van GiftFor2.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij GiftFor2.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook