Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +79 Jiggies

Go4inkt

Ben je opzoek naar inkt met een goede prijs/kwaliteit verhouding? Shop dan bij Go4inkt.nl.

Bij Go4inkt vind je inkt en toners van grote merken zoals HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark en Dell.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Go4inkt. Als je vervolgens bij Go4inkt een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +79 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Go4inkt voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Go4inkt hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Go4inkt en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Go4inkt hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook