Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +16 Jiggies

Go4camp.be

Kampeervakanties in Italië, Kroatië en Slovenië

Go4Camp is inmiddels alweer 8 jaar actief als reisorganisatie.

Kampeervakanties in Italië, Kroatië en SloveniëGo4Camp is inmiddels alweer 8 jaar actief als reisorganisatie en daarom gaan gelden als een belangrijke speler op de kampeermarkt. Het aanbod van stacaravans en tenten op de verschillende campings is ook flink uitgebreid.Op dit moment biedt Go4Camp haar producten aan op 39 verschillende campings verdeeld over de verschillende landen. Hierbij richt Go4Camp zich steeds meer op het luxe kampeer product waarbij de luxe 3 slaapkamer stacaravans een prominente plaats innemen.Dit type (Casa Royal) beschikt over een ruime overdekte houten veranda, gratis airconditioning en satelliet tv met Nederlandse zenders. Naast dit type stacaravan verhuurt Go4Camp ook nog de normale 2 slaapkamer stacaravans welke ook beschikken over gratis airconditioning en houten veranda waar mogelijk. Maar ook kampeerders die graag in een bungalowtent verblijven kunnen op dit bij Go4Camp terecht.Go4Camp werkt daarnaast met eigen meestal Nederlandstalige medewerkers wat door de meeste gezinnen die met Go4Camp op vakantie gaan als erg prettig wordt ervaren. Daarnaast is Go4Camp onderdeel van de European Camping Group.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Go4camp.be. Als je vervolgens bij Go4camp.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +16 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Go4camp.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Go4camp.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Go4camp.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Go4camp.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook