Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

Goedkoopste-kantoormeubilair

Goedkoopste-Kantoormeubilair.nl is de meest complete en voordeligste aanbieder van nieuw kantoormeubilair in de Benelux.

Goedkoopste-Kantoormeubilair.nl is de meest complete en voordeligste aanbieder van nieuw kantoormeubilair in de Benelux.

In onze webshop vindt u kantoormeubilair voor de laagste prijs en snel uit voorraad geleverd. Wij zijn er van overtuigd dat het complete assortiment van A-merken en het kwalitatief zeer goede GKM-Huismerk ook u overtuigen van de voordelen van de Goedkoopste-Kantoormeubilair.nl. Ervaar het ook!

Laagste prijzen
Simpel vergelijken met uw huidige leverancier van kantoormeubilair zegt meer dan woorden.

Betaling
Snel en veilig via iDeal, creditcard of Pay-After
Voor bedrijven, overheid, zorg en onderwijsinstellingen binnen 14 dagen na factuur.

Levertijd
96% van alle bestellingen wordt binnen een week geleverd.

Groot assortiment
A-merken en ons voordelige GKM-Huismerk kantoormeubilair.

Service en Advies
Deskundige klantenservice voor antwoord op al uw vragen. Direct en altijd bereikbaar.

Complete website
Makkelijk zoeken en vinden van kantoormeubilair met alle relevante productinformatie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Goedkoopste-kantoormeubilair. Als je vervolgens bij Goedkoopste-kantoormeubilair een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Goedkoopste-kantoormeubilair voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Goedkoopste-kantoormeubilair hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Goedkoopste-kantoormeubilair en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Goedkoopste-kantoormeubilair hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook