Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Goosecraft.com

Hoogwaardige leren kleren koop je bij Goosecraft.com.

Het assortimen tvan Goosecraft bestaat voornamelijk uit echte leren jassen, voor zowel dames als heren. Goosecraft verkoopt in heel Europa, met de focus op Nederland, België en Duitsland.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Goosecraft.com. Als je vervolgens bij Goosecraft.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Goosecraft.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Goosecraft.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Goosecraft.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Goosecraft.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook