Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

Greenchoice

Greenchoice is een energieleverancier die op allerlei manieren probeert een schonere wereld te creëren met 100% groene energie

Greenchoice is al 17 jaar bezig met het verschonen van de wereld door 100% groene energie. Als expert en voorloper op groene energie hebben zij toegang tot betaalbare en betrouwbare duurzame technologieën. Daarnaast houdt Greenchoice zich bezig met maatschappelijke project, zoals de beplanting van bossen, om jouw energiekosten op een goede en groene manier te spenderen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Greenchoice. Als je vervolgens bij Greenchoice een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Greenchoice voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Greenchoice hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Greenchoice en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Greenchoice hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook