Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +54 Jiggies

Greetz

Iedere maand staat in het teken van een nieuwe adverteerder. Deze maand staat Greetz in de spotlights!

Doe jij deze maand een aankoop via de Jiggy webshop* bij Greetz? Dan krijg je bijna dubbel zoveel Jiggies voor je aankoop. Daarnaast verloten wij twee keer een bos valentijnsrozen + kaart ter waarde van € 45,- onder de online Jiggy shoppers. Alle aankopen die zijn gedaan tussen 1 en 9 februari loten mee. De twee winnaars worden per mail op de hoogte gebracht en ontvangen een exclusieve code waarmee de prijs geclaimd kan worden. Succes!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Greetz. Als je vervolgens bij Greetz een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +54 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies als je gebruik maakt van een kortingscode die door Greetz zelf is verstrekt.


1. Je ontvangt Jiggies bij Greetz voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Greetz hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Greetz en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Greetz hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook