Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +24 Jiggies

GroupDeal

Op de website van GroupDeal vindt je iedere dag nieuwe deals en kortingen die oplopen tot 90%!

Groupdeal is dé dagaanbieding website van Nederland. Op de website vind je iedere dag de beste producten en diensten tegen de scherpste prijzen.
GroupDeal is onderdeel van Telegraaf Media Group.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van GroupDeal. Als je vervolgens bij GroupDeal een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +24 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies voor een nieuwsbriefinschrijving bij GroupDeal.


1. Je ontvangt Jiggies bij GroupDeal voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar GroupDeal hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van GroupDeal en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij GroupDeal hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook