Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Gustocamp.nl

Gustocamp is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in de verhuur van compleet ingerichte bungalowtenten en luxe mobilehomes in Italie en Oostenrijk.

Gustocamp is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in de verhuur van compleet ingerichte bungalowtenten en luxe mobilehomes op topcampings in Italië en Oostenrijk.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Gustocamp.nl. Als je vervolgens bij Gustocamp.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Gustocamp.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Gustocamp.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Gustocamp.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Gustocamp.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook