Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

GYZS

GYZS.nl staat voor Gereedschap en IJzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Het aanbod is groot en divers van bevest

GYZS.nl staat voor Gereedschap en IJzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Het aanbod is groot en divers van bevestigingsmaterialen, hang- sluitwerk tot aan alle soorten (elektrische) gereedschappen. Het assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 30.000 artikelen, waarvan er 20.000 uit voorraad leverbaar zijn. GYZS.nl breidt het assortiment uit en groeit binnen 6 maanden naar 100.000+ artikelen in 2013. GYZS.nl richt zich op dit moment op de hele Benelux. Verzending binnen heel Europa is uiteraard mogelijk. Verzending is gratis in Nederland bij besteding van € 50,- incl. BTW. -. Voorraadproducten die voor 16.30 uur worden besteld, worden dezelfde dag aangeboden aan PostNL. De productfeed bevat ca. 25.000 artikelen (oktober 2012)Wat biedt GYZS.nl u als affiliate: - GYZS.nl is een van de eerste webshops voor particulieren en zakelijke klanten met een totaal assortiment tegen een scherpe prijs op internet. Professioneel materiaal tegen prijsvechtersprijzen; - Standaard hanteert GYZS.nl scherpe prijzen, maar ook heeft GYZS.nl maandelijks aanbiedingen voor een groot aantal producten tegen extra lage prijzen. Veel aanbiedingen komen terug in de categorieën, accu en elektrisch gereedschap, ladders, trappen, bouwbeslag, hang- & sluitwerk, handgereedschap; - GYZS.nl is inmiddels op Internet sterk vertegenwoordigd en zal in 2013 ook offline campagne voeren via Radio en gedrukte media;- GYZS.nl is herkenbaar zowel online als offline. De naam en GYZS het mannetje spreekt klanten aan.USP’s GYZS.nl- Altijd scherpe prijzen;- Keuze uit een groot assortiment professioneel gereedschap en ijzerwaren;- Keuze uit alle top merken;- 30.000 artikelen uit voorraad leverbaar;- Voorraadproducten voor 16.30 uur besteld, dezelfde dag aangeboden aan PostNL;- 14 dagen zichttermijn en goede service en garantie;- Alle producten voor de aannemer & ZZP-er & Doe-het-zelver.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van GYZS. Als je vervolgens bij GYZS een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

Uitzonderingen: Voor machines en apparaten ontvang je 3 Jiggies per euro.

1. Je ontvangt Jiggies bij GYZS voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar GYZS hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van GYZS en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij GYZS hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook