Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +56 Jiggies

Hahebo.nl

Hahebo Kantoor & Magazijn biedt een complete inrichting voor uw kantoor- en magazijninrichting.

Hahebo Kantoor & Magazijn biedt een complete inrichting voor uw kantoor- en magazijninrichting. Hahebo.nl is gespecialiseerd in het leveren van zowel nieuwe als gebruikte kantoor- en magazijninrichting, of een combinatie hiervan. In de webshop heeft u keuze uit een groot merkenportfolio zoals Herman Miller, Steelcase, Palmberg. Hahebo Kantoor & Magazijn biedt een ruime keuze als het gaat om zitten, werken, opbergen, ontvangen, vergaderen, design, kantine/horeca, schoolmeubilair en accessoires.USP's• Uitstekende service; • Ruim assortiment kantoorartikelen;• Zowel nationaal als internationaal actief;

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hahebo.nl. Als je vervolgens bij Hahebo.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +56 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Hahebo.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hahebo.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Hahebo.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hahebo.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook