Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Hansanders.be

Hans Anders is al bijna 30 jaar een toonaangevend optiekbedrijf en sinds zomer 2012 de enige grote keten met een eigen webshop voor brillen, lenzen en zonnebril

Hans Anders is al bijna 30 jaar een toonaangevend optiekbedrijf en sinds zomer 2012 de enige grote keten met een eigen webshop voor brillen, lenzen en zonnebrillen.Wij willen dat de juiste oplossingen voor zien en horen altijd voor iedereen toegankelijk zijn. Deze missie maken we dagelijks waar door iedere klant de juiste (zonne)bril, lenzen of hoortoestel te bieden tegen een voordelige prijs. Bij Hans Anders kan de klant rekenen op kwaliteit voor een lage prijs.In de webshop bieden wij een groot en steeds wisselend aanbod monturen voor brillen op sterkte. Uniek is dat de oogmeting, in de Hans Anders winkel uitgevoerd, in enkele eenvoudige stappen kan worden gebruikt voor de bestelling. Daarnaast bieden wij ons populaire eigen merk contactlenzen Easy Wear met een groot aantal vaste gebruikers in België en een ruime selectie van de meest populaire merklenzen tegen zeer concurrerende prijzen.Meld u aan en profiteer van het sterke en vertrouwde merk Hans Anders en de volgende voordelen:een webshop met ondersteuning van ruim 94 fysieke filialen en hun deskundige medewerkers, actief in de media, een hoge naamsbekendheid en regelmatig scherpe acties en aantrekkelijke vergoedingen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hansanders.be. Als je vervolgens bij Hansanders.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Hansanders.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hansanders.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Hansanders.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hansanders.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook