Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +77 Jiggies

Happy Size

Happy Size biedt zowel vrouwen als mannen een bijzonder ruime modecollectie om een modieuze garderobe samen te stellen.

Wij weten als geen ander dat kleren de man en de vrouw maken!
Bij Happy Size weten wij precies wat onze klanten, u dus, goed staat. Wij ontwikkelen onze collectie daarom met veel oog voor detail en bij de selectie van merken gaan we uiterst zorgvuldig te werk. Hierbij volgen wij ontwikkelingen en trends in de mode op de voet want we willen u steeds de nieuwste mode kunnen voorschotelen. Ons motto is dat elke klant uniek is en zich ook zo moet voelen!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Happy Size. Als je vervolgens bij Happy Size een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +77 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Happy Size voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Happy Size hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Happy Size en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Happy Size hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook