Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Heine

Heine biedt exclusieve trendmode voor dames en heren als ook buitengewone woonaccessoires, alles eenvoudig online te bestellen!

In de online winkel van Heine ontdek je de diverse wereld van de vrouwenmode. Op het gebied van dameskleding vind je niet alleen de nieuwste trends voor de zomermode - de laatste jurkjes, sneakers en designer kleding - maar ook tijdloze avondkleding, zoals baljurken.

De naam Heine staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Door te kiezen voor een zorgvuldig productieproces en het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert Heine je comfortabele mode met een chique uitstraling. Zo kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit. Naast een actuele damescollectie vind je in online winkel ook een omvangrijke collectie herenmode.

Onze exclusieve woonwinkel, met de nieuwste trends en woonaccessoires, complementeert ons veelzijdige aanbod. Of je nu op zoek bent naar beddengoed of deurmatten, bij Heine vind je het.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Heine. Als je vervolgens bij Heine een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Heine voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Heine hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Heine en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Heine hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook