Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +180 Jiggies

HelloFresh NL

De bezorgservice voor gezonde recepten met verse ingrediënten.

Dé bezorgservice voor gezonde recepten met verse ingrediënten. HelloFresh bezorgt elke week gezonde recepten en alle bijbehorende, verse ingrediënten thuis. De maaltijden zijn altijd binnen 30 minuten te bereiden. Wij bezorgen landelijk en er zijn geen extra bezorgkosten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van HelloFresh NL. Als je vervolgens bij HelloFresh NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +180 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij HelloFresh NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar HelloFresh NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van HelloFresh NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij HelloFresh NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook