Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +29.250 Jiggies

Hello Home BE

Sluit een woonkrediet online af en ontvang Jiggies.

Hello bank! heeft een innovatieve kijk op de moderne bank. Ze voelt zich thuis in de tijdsgeest en is er voor de generatie die altijd online is, van her naar der zwerft, druk bezig is, weinig tijd heeft en toch superveilig en mobiel wilt bankieren.

Start nu met het promoten van de hypothecaire lening!
Target group: 25-45 jaar.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hello Home BE. Als je vervolgens bij Hello Home BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +29.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Hello Home BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hello Home BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Hello Home BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hello Home BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook