Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +20 Jiggies

HEMA

Bij HEMA kun je terecht voor producten die het leven leuker en makkelijker maken.

Bij HEMA vind je altijd leuke en goedkope producten. In de winkels van Hema zie je direct dat er de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen voor je klaar liggen.

Bestel nu via de cashback site Jiggy.nl en doe mee met het online spaarprogramma, zo bespaar je nog meer dan dat je normaal gesproken al doet.

Je ontvangt nu ook Jiggies voor het bestellen van gebak. Je ontvangt tot 5 Jiggies per euro.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van HEMA. Als je vervolgens bij HEMA een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +20 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt GEEN Jiggies voor telefonie, foto en tickets.
Je ontvangt wel een vergoeding voor HEMA verzekeringen als je hier klikt.

*Voorwaarden kortingscode: de korting is niet geldig voor fotoservice producten, gebak, gordijnen, matrassen, zelfzorgmedicatie, fietsen, Instax, boeken, CD's, DVD's, cadeaukaarten, iTunes kaarten of tegoeden, Telecomproducten, verzekeringen, notarisservice, Online Leren, HEMAtickets, Lekker-Weg en samenwerkingen met 3e partijen.

1. Je ontvangt Jiggies bij HEMA voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar HEMA hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van HEMA en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij HEMA hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook