Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +22.500 Jiggies

HEMA verzekeringen

Wil je kwaliteit en eenvoud voor een goede premie? Kies dan voor HEMA verzekeringen.

Bij HEMA beheert de klant zelf zijn/haar verzekeringen. Klant worden, een polis aanpassen of een adreswijziging doorgeven hebben we zo makkelijk gemaakt dat onze klanten dat zelf kunnen. Daardoor kunnen wij onze kosten laag houden en de klant voordelige verzekeringen aanbieden. Kwaliteit voor een goede prijs. Dat is echt HEMA.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van HEMA verzekeringen. Als je vervolgens bij HEMA verzekeringen een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +22.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt géén Jiggies voor een zorgverzekering.

1. Je ontvangt Jiggies bij HEMA verzekeringen voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar HEMA verzekeringen hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van HEMA verzekeringen en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij HEMA verzekeringen hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook