Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Heineken Merch Store

Officiële Heineken merchandising zoals kleding, koffers, home & bar en cadeaus.

Bezoek de online shop en vindt de leukste gear, gadgets en kleding dat past bij jou stijl. Daarnaast hebben ze ook een uniek Heineken assortiment speciaal voor de Formule 1 en Champions League beschikbaar.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Heineken Merch Store. Als je vervolgens bij Heineken Merch Store een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Heineken Merch Store voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Heineken Merch Store hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Heineken Merch Store en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Heineken Merch Store hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook