Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

HERE

HERE is een wereldwijde leider op het gebied van kaarten maken.

HERE heeft bijna 30 jaar ervaring in de cartografie. Je vindt kaarten in Noord-Amerika en Europa in vier van de vijf autonavigatiesystemen, inclusief 10 miljoen nieuwe auto's in 2013.

Klanten van HERE zijn onder andere: Garmin, Peugeot, Citroën en Opel.. HERE exploiteert wereldwijd meer dan 40 e-commerce-sites voor zijn automotive-klanten – alle gehosted op Navigation.com met verkoop van kaart- en snelheidscontroleupdates voor alle soorten navigatiesystemen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van HERE. Als je vervolgens bij HERE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij HERE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar HERE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van HERE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij HERE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook