Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Heselectrostore.nl

Heselectrostore.nl is gespecialiseerd in audio accessoires zoals oortjes, koptelefoons en speakers.

Heselectrostore.nl is gespecialiseerd in audio accessoires zoals oortjes, koptelefoons en speakers. De shop focust zich vooral op bluetooth apparaten om het gemak van de consument zo groot mogelijk te maken. Verder biedt Heselectrostore.nl persoonlijk en gespecialiseerd advies, interactie door middel van social media, een blog en makkelijk te bereiken how to install video’s voor het installeren van het product. Ook biedt Heselectrostore.nl de mogelijkheid om een foto in de webshopgalerij te laten zetten, zo kunnen consumenten hun ervaringen delen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Heselectrostore.nl. Als je vervolgens bij Heselectrostore.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Heselectrostore.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Heselectrostore.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Heselectrostore.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Heselectrostore.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook