Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.575 Jiggies

HetGrandCafe.nl

HetGrandCafe.nl biedt haar bezoekers een thuishaven om te daten en zal in samenwerking met allerlei Grandcafe's?s zorgen voor een unieke dating-experience.

HetGrandCafe.nl biedt haar bezoekers een veilige thuishaven om te daten en zal in samenwerking met allerlei Grandcafe’s zorgen voor een unieke dating-experience op top locaties.

De belangrijkste speerpunten van HetGrandCafe.nl zijn:
• Webshop keurmerk;
• Veilig daten;
• Kleinschalig;
• Persoonlijke aanpak.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van HetGrandCafe.nl. Als je vervolgens bij HetGrandCafe.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.575 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij HetGrandCafe.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar HetGrandCafe.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van HetGrandCafe.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij HetGrandCafe.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook