Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.350 Jiggies

Hetlaatstetafeltje.nl

HetLaatsteTafeltje.nl biedt dagelijks last minute dineraanbiedingen aan.

Boek last minute een tafel bij de beste restaurants en profiteer hierbij van veel korting. Je profiteert van hoge kortingen en hoeft daarbij niet in te leveren op kwaliteit of service. Op de website zijn dagelijks lokale lunch- en dineraanbiedingen te vinden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hetlaatstetafeltje.nl . Als je vervolgens bij Hetlaatstetafeltje.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.350 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Hetlaatstetafeltje.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hetlaatstetafeltje.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Hetlaatstetafeltje.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hetlaatstetafeltje.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook