Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Hetschinkel.nl

Camping t Schinkel is gelegen op een van de mooiste stukjes van Nederland; de Veluwe. Met haar natuurlijke charme is het op de Veluwe heerlijk genieten.

Camping ’t Schinkel is gelegen op één van de mooiste stukjes van Nederland; de Veluwe. Met haar natuurlijke charme is het op de Veluwe heerlijk genieten. Hierbij is camping ’t Schinkel dé locatie bij uitstek voor een geweldige vakantie. Naast de vele faciliteiten op de camping is de Veluwe een verzameling van uitgestrekte bossen, leuke uitstapjes en tal van bezienswaardigheden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hetschinkel.nl. Als je vervolgens bij Hetschinkel.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Hetschinkel.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hetschinkel.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Hetschinkel.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hetschinkel.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook