Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +16 Jiggies

Heuts.nl

Heuts heeft meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van Mobiliteit & Vrije tijd.
Het in 1965 opgerichte Heuts heeft zich van specialist in de automate

Heuts heeft meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van Mobiliteit & Vrije tijd.Het in 1965 opgerichte Heuts heeft zich van specialist in de automaterialen markt ontwikkeld tot een organisatie die complete oplossingen biedt op het gebied van mobiliteit en vrije tijd. Heuts telt ruim 400 medewerkers, waaronder een eigen callcenter, reclamebureau, internet- en automatiseringsafdeling en heeft 15 vestigingen verspreid over Limburg en Noord-Brabant. Het uitgebreide online assortiment bestaat onder andere uit automaterialen en accessoires, fietsen, zwembaden, tuinmeubelen, partytenten, barbecues en veel meer. Waarom kopen bij www.heuts.nl?• Alle producten op voorraad, maximale levertijd is 3 werkdagen• Veilig betalen met iDeal of creditcard• Keuze uit bezorging of gratis ophalen in één van de 15 filialen in Limburg en Noord-Brabant• 5% sparen op aankopen met de Heuts klantenkaart (m.u.v. actie artikelen)• Kosteloos retourneren binnen 14 dagen• Uitstekende klantenservice

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Heuts.nl. Als je vervolgens bij Heuts.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +16 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Heuts.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Heuts.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Heuts.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Heuts.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook