Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

Hificorner NL

HiFi Audio Video specialist met meer dan 30 jaar ervaring.

Hi-Fi Corner is een vooraanstaande winkel op het gebied van Hi-Fi met meer dan dertig jaar ervaring. Als officieel dealer van alle grote merken, biedt Hi-Fi Corner een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. Sinds de opening van Hificorner.nl en de enorme activiteit op het internet, is het bedrijf sterk groeiende. Scherpe prijzen neerzetten en daarbij goede service verlenen is de focus. Dit werkt, gezien Hificorner.nl jaarlijks steeds meer bezoekers trekt en de klanten blijvende klanten zijn.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hificorner NL. Als je vervolgens bij Hificorner NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Hificorner NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hificorner NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Hificorner NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hificorner NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook