Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +900 Jiggies

Holiday Campers

Een camper huren? Vraag eerst een offerte aan bij Holiday Campers!

Op de website van Holiday Campers kan de consument eenvoudig een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte samenstellen, waarbij wij de verschillende aanbieders van camperhuur vergelijken. Holiday Campers werkt met een groot aantal camperverhuurders samen in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika en Europa.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Holiday Campers. Als je vervolgens bij Holiday Campers een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +900 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Holiday Campers voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Holiday Campers hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Holiday Campers en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Holiday Campers hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook