Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +56 Jiggies

Hollandsail.nl

Sailing2gether: dat is de nieuwe naam voor alle meezeilreizen die Holland Sail aanbiedt. Op de landingspagina zijn alle weekendjes weg, (mid)weken en specials

Sailing2gether: dat is de nieuwe naam voor alle meezeilreizen die Holland Sail aanbiedt. Op de landingspagina zijn alle weekendjes weg, (mid)weken en specials met uitgebreide reisinformatie gemakkelijk te vinden. En voor deze branche uniek, de klant kan direct een bed of hut online boeken om in te spelen naar de sterk groeiende vraag naar dit type vakanties.Holland Sail is een boekingskantoor voor zeilende passagiersschepen. Wij zijn een coöperatie van samenwerkende schepen, speciaal geselecteerd voor en door Holland Sail. De vloot van Holland Sail bestaat uit 27 traditionele en vaak meer dan 100 jaar oude zeilschepen zoals klippers, tjalken, schoeners en stevenaken. Kwaliteit, comfort, passie voor zeilen en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Op de schepen heerst een open en ontspannen sfeer, wat zorgt voor een prettige samenwerking tussen schipper en bemanning enerzijds en de gasten anderzijds. De vloot van Holland Sail vaart op de dynamische Waddenzee, het IJsselmeer met haar schilderachtige historische stadjes en de pittoreske Friese meren. De afvaarthavens zijn Enkhuizen en Harlingen.Het programmaMet een vergoeding van 7% CPS is dit een interessant programma om te promoten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hollandsail.nl. Als je vervolgens bij Hollandsail.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +56 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Hollandsail.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hollandsail.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Hollandsail.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hollandsail.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook