Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +1.463 Jiggies

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe maakt mobiele telefonie weer begrijpelijk voor iedereen!

Hollandsnieuwe is een sim only provider die in een zeer korte tijd is uitgegroeid naar de grootste sim only provider van Nederland.
Hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone netwerk en biedt bellen, sms-en en internetten aan in 1 bundel. Voor zowel de consument als de zakelijke klant.

Sim only € 7,- p/m: 7.087 Jiggies
Sim only € 10,- p/m: 12.375 Jiggies
Sim only € 12,- p/m: 14.850 Jiggies
Sim only € 14,- p/m: 17.325 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hollandsnieuwe. Als je vervolgens bij Hollandsnieuwe een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +1.463 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies voor verlengingen.


1. Je ontvangt Jiggies bij Hollandsnieuwe voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hollandsnieuwe hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Hollandsnieuwe en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hollandsnieuwe hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook