Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Homestylingshop.nl

Homestylingshop.nl is de landelijke woonaccessoires webshop.

Homestylingshop.nl is dé landelijke woonaccessoires webshop. Homestylingshop.nl biedt niet alleen landelijke woonaccessoires aan, maar ook stoer, romantisch, elegant, en klassiek zijn niet weg te denken uit ons assortiment. Zelfs de Franse brocante sfeer is aanwezig. Homestylingshop.nl volgt de nieuwste trends op het gebied van woonaccessoires op de voet en verkoopt prachtige woonaccessoires van toonaangevende merken zoals Riviera Maison, Riverdale, Countryfield, Long Island Living en Scentchips. USP's• Groot assortiment woonaccessoires;• Niet goed geld terug;• Gratis verzending vanaf € 50,- binnen Nederland;• Gratis verzending vanaf € 100,- voor bestellingen naar België;• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden;• 14 dagen bedenktijd;• Gratis inpakservice;• Gratis klantenservice tot 21:00 uur elke dag, dus ook in het weekend• Bepaal zelf waar en wanneer uw bestelling wordt afgeleverd door gebruik te maken van Mijnpakket van PostNL;• Wanneer een product niet op voorraad is, heeft u de mogelijkheid om het product naar keuze te reserveren.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Homestylingshop.nl. Als je vervolgens bij Homestylingshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Homestylingshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Homestylingshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Homestylingshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Homestylingshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook