Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Hotel Info

Boek snel en eenvoudig een hotel op Hotel Info.

Kies uit ruim 300.000 hotels over de hele wereld en ontvang korting op je boeking via Jiggy. Er zijn ruim 2.000.000 hotelbeoordelingen die je helpen bij het zoeken naar het juiste hotel.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hotel Info. Als je vervolgens bij Hotel Info een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

Kies meer uit 300.000 hotels en ontvang Hotel Info korting via Jiggy.

1. Je ontvangt Jiggies bij Hotel Info voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hotel Info hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Hotel Info en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hotel Info hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook