Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +9 Jiggies

Hotelkamerveiling

Hotelkamerveilingen.nl is dé veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen.

De missie van Hotelkamerveilingen is: ''meer mensen naar hotels laten gaan''. Om dit mogelijk te maken streeft Hotelkamerveiling.nl ernaar om hotels wereldwijd toegankelijker te maken voor een bredere doelgroep. Iedereen kan meebieden op ruim 800 hotelarrangementen in het binnen- en buitenland. Daarnaast kun je ook direct een hotel boeken, zonder mee te doen aan de veiling, hierbij is er aanbod van ruim 50.000 hotels wereldwijd!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hotelkamerveiling. Als je vervolgens bij Hotelkamerveiling een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +9 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Hotelkamerveiling voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hotelkamerveiling hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Hotelkamerveiling en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hotelkamerveiling hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook