Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Hotels.com

Goedkoop, eenvoudig en online je hotel boeken?

Hotels.com geeft je de keuze uit meer dan 365.000 hotels in meer dan 200 landen. Voor een weekendje weg in Nederland vind je bijvoorbeeld de beste hotelaanbiedingen in populaire steden als Amsterdam, Rotterdam of Maastricht. Maar ook voor een stedentrip naar London, New York of Parijs ben je bij hotels.com aan het juiste adres.

De hotelbeoordelingen helpen je de beste hotelaanbiedingen en voordelige hotels op de beste locatie te vinden. Of je nu een lastminute hotel wilt boeken, met de familie op vakantie bent of op zakenreis gaat, wij hebben de beste hotelaanbiedingen voor jou. Zoek, vergelijk en boek een hotel overnachting in de beste hotels voor geweldige prijzen bij Hotels.com.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Hotels.com. Als je vervolgens bij Hotels.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies als je gebruik maakt van een kortingscode. Helaas krijgt Jiggy geen commissie als je een kamer boekt met korting via een code.


1. Je ontvangt Jiggies bij Hotels.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Hotels.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Hotels.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Hotels.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook