Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Indeshop.nl

Indeshop.nl is een online winkel platform met trendy accessoires dat zich specialiseert in thema's, merken en productgroepen

Indeshop.nl is een online winkel platform met trendy accessoires dat zich specialiseert in thema’s, merken en productgroepen op het gebied van mode, wonen, gadgets en elektronica. Indeshop.nl heeft meerdere shop-in-shops zoals Creditcardhoudereideshop.nl, Horlogesindeshop.nl, Ecotassenindeshop.nl en Overboardindeshop.nl. Indeshop.nl verrast de consument met bijzondere producten van kwalitatieve merken.USP's• Voor alle creditcardhouders wordt de bestelling gratis bezorgd;• Vanaf € 40,- gratis bezorging;• Voor 17.00 besteld, morgen in huis;• Niet goed, geld terug;• 14 dagen bedenktijd;• 1 jaar garantie op alle producten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Indeshop.nl. Als je vervolgens bij Indeshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Indeshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Indeshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Indeshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Indeshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook