Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

Internet-sportandcasuals.com

Internet Sport and Casuals is een sportieve, fashion gerichte webwinkel waarbij zij excelleren in scherpe aanbiedingen op het gebied van Sport en Casuals.

Internet Sport and Casuals is een sportieve, fashion gerichte webwinkel waarbij zij excelleren in scherpe aanbiedingen op het gebied van Sport en Casuals. Bent u op zoek naar sportartikelen voor Badminton, Volleybal of bijvoorbeeld Darts dan bent u bij hun aan het juiste adres. Maar ook voor fashion sportkledij zoals bijvoorbeeld teenslippers, sweaters, joggingpakken, zwembroeken vindt u een ruim scherp geprijsd assortiment!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Internet-sportandcasuals.com. Als je vervolgens bij Internet-sportandcasuals.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +6 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Internet-sportandcasuals.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Internet-sportandcasuals.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Internet-sportandcasuals.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Internet-sportandcasuals.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook