Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Interpolis

Korting op je doorlopende reisverzekering bij Interpolis? Sluit deze dan nu af via Jiggy.

Bij Interpolis sluit je je doorlopende reisverzekering af met korting als je dit doet via Jiggy. Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. De verzekeraar staat voor transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis geeft haar klanten glashelder inzicht in de risico's waar zij aan bloot staan. Ook worden klanten geïnformeerd over schadepreventie, omdat Interpolis er in gelooft dat verzekeren niet de enige oplossing is.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Interpolis. Als je vervolgens bij Interpolis een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt Jiggies voor het afsluiten van een auto-, inboedel- en reisverzekeringen. Niet voor overige verzekeringen.

1. Je ontvangt Jiggies bij Interpolis voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Interpolis hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Interpolis en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Interpolis hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook