Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +945 Jiggies

Jaarbeurs NL

Wij vrouwen willen veel, maar de juiste balans vinden is nog wel eens lastig.

Tijdens Love for Life doe je nieuwe inspiratie op en geven we je handvaten om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken. Je vindt er van alles over Food, Body en Mind. Maar behalve tips, nieuwe trends en inspirerende sprekers en workshops is Love for Life natuurlijk ook gewoon een gezellig dagje uit voor jou en je vriendinnen! Zet 4 en 5 juni (open tussen 10.00 en 18.00 uur) dus vast in je agenda en verheug je op een heerlijk dagje voor jezelf en je vriendinnen!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Jaarbeurs NL. Als je vervolgens bij Jaarbeurs NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +945 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Jaarbeurs NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Jaarbeurs NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Jaarbeurs NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Jaarbeurs NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook