Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

JBC BE

Bij het Belgische modebedrijf JBC vind je een groot aanbod van hippe kidscollecties van goede kwaliteit.

Kleurrijk, trendy én betaalbaar! Bovendien brengt JBC duurzame mode en zijn ze lid van de Fair Wear Foundation, een organisatie die zich actief inzet voor betere arbeidsomstandigheden in de mode industrie. JBC staat voor faire kledij tegen een faire prijs. Gratis levering in een JBC-winkel of vanaf €50 thuis, gratis retour en jouw pakket wordt binnen de 2 dagen geleverd!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van JBC BE. Als je vervolgens bij JBC BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij JBC BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar JBC BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van JBC BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij JBC BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook