Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

JBL.com

De geluidssystemen van JBL die u hoort bij de grootste live-evenementen zijn nu ook beschikbaar voor iedereen!

De geluidssystemen van JBL die u hoort bij de grootste live-evenementen zijn nu ook beschikbaar voor iedereen!JBL levert producten voor de grootste clubs, bioscopen, recording studio’s en versterking van het geluid tijdens optredens in concerthallen tot aan de grootste outdoor-evenementen.De consumenten divisie van JBL levert dezelfde technologie, hetzelfde materiaal en hetzelfde vakmanschap voor desktop speakers, home-theater systemen, hoofdtelefoons, iPod- en iPhone docks en nog veel meer. Als goed geluid is wat u zoekt, is JBL het merk dat u kunt vertrouwen. Professionals vertrouwen op het werk van JBL als geen ander. Het geluid van JBL is op veel plaatsen te horen. Nu is deze pure kwaliteit beschikbaar voor alle huishoudens.OutletBinnen deze campagne is ook de outlet shop (http://be.jbl.com/jbl-outlet-be-nl/jbl-outlet.html) actief. Deze outlet shop biedt het refurbished/ouder aanbod van JBL aan met kortingen van ongeveer 60-70%. USPs• Gratis verzending;• 30 dagen retourperiode;• Beveiligde betaling;• Gratis retour ophaalservice;• 2 jaar garantie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van JBL.com. Als je vervolgens bij JBL.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij JBL.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar JBL.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van JBL.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij JBL.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook