Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

JouwWeb.nl

Bij JouwWeb.nl kun je terecht als kleine ondernemer en hobbyisten om zelf een professionele website te maken.

Je ontvangt daarbij een domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van JouwWeb.nl. Als je vervolgens bij JouwWeb.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij JouwWeb.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar JouwWeb.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van JouwWeb.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij JouwWeb.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook