Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +3.600 Jiggies

Jumbo.com

Jumbo is een van de grootste supermarktketens in Nederland en doet nu ook aan bezorgen. Met de laagste prijsgarantie krijg je 100% waar voor je geld!

Jumbo is een van de grootste supermarktketens in Nederland met bijna 600 vestigingen in Nederland. Jumbo is de afgelopen jaren enorm aan het groeien en breidt zich nu uit door online verkopen te doen. Niet langer hoeft de consument keer op keer naar de supermarkt om eten te halen. Alles wordt nu met gemak voor de deur afgeleverd! Door middel van een goede klantenservice, veel aandacht voor de consument en het zeven zekerheden stelsel waarop de Jumbo te werk gaat, staat de Jumbo net een stapje verder dan de concurrentie. Bekijk het enorme assortiment nu online!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Jumbo.com. Als je vervolgens bij Jumbo.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +3.600 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Jumbo.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Jumbo.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Jumbo.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Jumbo.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook