Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

JYSK

Ontdek alles over Scandinavisch wonen, slapen en alle woontrends bij JYSK.

JYSK biedt ''alles voor de woning''. Bij JYSK shop je voor je slaapkamer, badkamer, woonkamer, kantoor of in het kader van feestelijkheden zoals Kerst. Je vindt altijd wel een goede aanbieding op matrassen en meubels. Als je bij JYSK shopt via Jiggy shop je met nog meer korting.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van JYSK. Als je vervolgens bij JYSK een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij JYSK voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar JYSK hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van JYSK en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij JYSK hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook