Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Kadootje4kids.nl

Kadootje4kids.nl staat bekend om haar handgemaakte luiertaarten die met liefde en passie zijn ontworpen.

Kadootje4kids.nl staat bekend om haar handgemaakte luiertaarten die met liefde en passie zijn ontworpen. Kadootje4kids.nl biedt een groot assortiment luiertaarten voor zowel meisjes als jongetjes en hebben diverse leuke thema's. De taarten zijn gemaakt van leuke en handige cadeautjes, zoals sokjes, dekentjes, een speen en natuurlijk luiers! Voor een persoonlijk tintje kan Kadootje4kids.nl in overleg ook het eigen ontwerp van klanten realiseren. Klanten kunnen altijd contact opnemen om de mogelijkheden voor een op maat gemaakte luiertaart te bespreken.Waarom kopen klanten bij Kadootje4kids.nl?- Handgemaakte cadeaus;- Personaliseren van cadeaus mogelijk;- Korte levertijd van 2/3 werkdagen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kadootje4kids.nl. Als je vervolgens bij Kadootje4kids.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kadootje4kids.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kadootje4kids.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Kadootje4kids.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kadootje4kids.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook