Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Kadoshop-marlena.nl

Bij Kadoshop-marlena.nl vindt iedereen een perfect kado! Kadoshop-marlena.nl heeft een eigen klein geselecteerd assortiment met cadeauartikelen voor elk.

Bij Kadoshop-marlena.nl vindt iedereen een perfect kado! Kadoshop-marlena.nl heeft een eigen klein geselecteerd assortiment met cadeauartikelen waar voor iedereen wat gevonden kan worden. Wekelijks zijn er ook nieuwe cadeaus in het assortiment die ook nog eens betaalbaar zijn. Kadoshop-marlena.nl heeft korte levertijden zodat cadeaus snel in huis zijn! Kadoshop-marlena.nl heeft een geselecteerd assortiment aan leuke betaalbare cadeaus. De cadeaus kunnen ook perfect tussendoor als cadeau worden gegeven waardoor Kadoshop-marlena.nl niet alleen afhankelijk is van feestdagen. Door Kadoshop-marlena.nl te promoten biedt u altijd een leuk assortiment aan aan betaalbare cadeaus voor op elk moment of bij elke gelegenheid.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kadoshop-marlena.nl. Als je vervolgens bij Kadoshop-marlena.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kadoshop-marlena.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kadoshop-marlena.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Kadoshop-marlena.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kadoshop-marlena.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook