Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +90 Jiggies

Kamers in Nederland

Al jaren is het zoeken naar een kamer in Nederland een drama. Wij helpen je bij het zoeken van een goede kamer!

Al jaren is het zoeken naar een kamer in Nederland een drama. Veel kamersites vragen hoge lidmaatschapsprijzen en zijn niet transparant in hun doen en laten. Sinds februari 2013 is er een website die laat zien dat het niet altijd zo hoeft. Hier, op Kamers in Nederland.nl, kunnen jouw bezoekers via hun Facebook-account een kamer, studio of appartement veilig huren en/of verhuren zonder risico’s. Studenten vinden Kamers in Nederland een erg betrouwbare site door de koppeling met Facebook. Inmiddels is het groeiende platform één van de grootste kamerwebsites van Nederland.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kamers in Nederland. Als je vervolgens bij Kamers in Nederland een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +90 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kamers in Nederland voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kamers in Nederland hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Kamers in Nederland en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kamers in Nederland hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook