Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Kamerstunt.nl

Studentenkamer, Studio of Appartement huren? Bij Kamerstunt.nl begint de zoektocht naar een nieuwe kamer, studio of appartement.

Met een aanbod van

Studentenkamer, Studio of Appartement huren? Bij Kamerstunt.nl begint de zoektocht naar een nieuwe kamer, studio of appartement.Met een aanbod van bijna 18.000 kamers, studio's en appartementen is Kamerstunt.nl één van de grootste aanbieders in Nederland.Op Kamerstunt.nl kan de consument snel en gemakkelijk reageren op alle beschikbare kamers en ontvangt ze wekelijks een update met nieuw aanbod.Kamerstunt.nl wordt elke maand bezocht door vele duizenden woningzoekenden en ontvangt rond de 2.400 nieuwe aanmeldingen per maand!Het abonnement bij Kamerstunt.nl is altijd éénmalig en verloopt automatisch.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kamerstunt.nl. Als je vervolgens bij Kamerstunt.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kamerstunt.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kamerstunt.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Kamerstunt.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kamerstunt.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook