Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Karpet24.nl

Karpet 24 biedt een zeer uitgebreid assortiment van karpetten, vloerkleden en vloerbedekkingen aan van de beste merken.

Karpet 24 biedt een zeer uitgebreid assortiment van karpetten, vloerkleden en vloerbedekkingen aan van de beste merken. Het ruime assortiment is dusdanig gevarieerd op prijs en kwaliteit dat het voor iedereen gemakkelijk is om snel het juiste product te vinden, perfect passend bij uw smaak en budget.USP's• Uitgebreid assortiment van karpetten, vloerkleden en vloerbedekkingen;• Voor 16:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden;• Gratis bezorging in Nederland en België; • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, CreditCard, Paypal of Mister Cash.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Karpet24.nl. Als je vervolgens bij Karpet24.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Karpet24.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Karpet24.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Karpet24.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Karpet24.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook