Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +90 Jiggies

Kazidomi.com/nl

Kazidomi heeft als doel mensen aan te sporen een gezondere levensstijl te adopteren. Nog maar al te vaak blijkt er aan biologische en gezonde producten een duu

Kazidomi heeft als doel mensen aan te sporen een gezondere levensstijl te adopteren. Nog maar al te vaak blijkt er aan biologische en gezonde producten een duur prijskaartje te hangen, waardoor vele consumenten deze zich niet kunnen veroorloven. Dankzij hun lidmaatschap onderscheidt het bedrijf zich door al hun producten 20 tot 50% goedkoper aan te bieden dan in de winkel en al de dag erna te laten bezorgen. Daarnaast wil Kazidomi meer aandacht geven aan mensen die een specifiek dieet volgen. Dagelijks worden er dan ook nieuwe producten aan de catalogus toegevoegd om een ruime keuze aan biologische, glutenvrije, lactosevrije, suikervrije, paleo, veganistische en tal van andere producten aan te kunnen bieden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kazidomi.com/nl. Als je vervolgens bij Kazidomi.com/nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +90 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kazidomi.com/nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kazidomi.com/nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Kazidomi.com/nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kazidomi.com/nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook