Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Kicksshop.nl

Kicksshop.nl is een webwinkel voor sneakers van veel bekende merken.

Kicksshop.nl selecteert zijn assortiment door een nauwkeurig keuringsproces, waar alleen de meest populaire schoenen worden ingekocht. Van vele bekende merken worden de leukste, mooiste schoenen verzameld en doorverkocht op hun website. Neem een kijkje!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Kicksshop.nl. Als je vervolgens bij Kicksshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Kicksshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Kicksshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Kicksshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Kicksshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook